keskiviikko 13. elokuuta 2014

3. päivää

Nyt alkaa olla h-hetki lähellä. Melkein vuoden treenauksen ja odotuksen jälkeen lauantaina se vihdoin koittaa, Ironman Kalmar. Mutta palataan vielä viimeistelytreeneihin. Viime viikon maanantaina osallistuin harkkakisaan. Uinti oli ihan hyvää, pyörä vuoden parasta, mutta juoksussa maha krappaili eikä siitä oikein tullut mitään.


Sitten pari kevyempää päivää ja perjantaina viimeinen kova treenipäivä ennen kisaa. Aamusta 10 km tempo ja päälle 20 min reipasta juoksua. Pyörä kulki taas ennätysajassa ja juoksukin oli parempaa kuin maanantain kisassa. Illemmalla kävin vielä Kangasalla järjestetyissä Kesäpäiväuinneissa uimassa 1500 metriä. Tästä oli tarkoitus hakea kovavauhtinen uintitreeni, joka onnistuikin hyvin. Aika oli muistaakseni 20:06.



Viikonloppu vierähti Kuopion kisoja koneelta seuraten ja kevyttä treeniä tehden. Maanantaina pääsikin sitten matkaan kohti Kalmaria. Maanantaina iltalautalla Tukholmaan ja tiistaina autolla 400 km etelään Kalmariin. Perillä oltiin iltapäivällä ja illemmalla kävin vielä hieman pyörittelemässä. 


Tänään aamulla herättäessä oli maa valkoisena ja rakeita tuli taivaan täydeltä. Onneksi taivas selkeni ja pääsi uimaan. Leirintäalueella, missä olemme majoittuneena, on 4 x piikin ulkoallas, jossa kelpaa uida. Uinnin jälkeen autolla Ölannin saarelle, jossa 50 minuutin pyöräily ja päälle vähän juoksua. Oli muuten paljon triathlonistejä liikkeellä. Iltäpäivällä vielä tutustumista Kalmarin kaupunkiin, expo- ja kisapaikkoihin.




Niin kuin yllä kerroin kisaa on odotettu, mutta silti se ei jännitä  kovasti (ainakaan vielä). Ennen Joroista oli kauhea jännitys monta päivää. Ehkä tähän on saanut valmistautua ilman paineita, kuin ei tiedä mitä odottaa. Lauantaina sitten nähdään miten äijän käy. Liveseuranta löytyy täältä. Lähtö on Suomen aikaa kahdeksalta ja uinnistä rantaudun toivottavasti ennen yhdeksää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti