sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tehoja

Vierumäen kisan jälkeen pari päivää meni palautellessa. Tiistaista sitten alkoi kunnon tekeminen. Viikko sisälsi yhteensä neljä kovaa treeniä ja palauttavia sitten väliin. Tiistaina oli vuorossa kova juoksu. Yhteensä kilsoja tuli noin 15 ja sisälsi 2x20 min reippaampaa. Tiistaina illalla puvulla 10x100 hallissa 1'30" lähöllä. Uinnissa huomasi, että alla oli jo kova treeni ja meno ei ollut ihan niin lennokasta.

Keskiviikkona oli vuorossa palauttava parin tunnin lenkura Viitapohjassa. Ihme kyllä vältyttiin sateelta Kaapoon kanssa. Torstaina oli vuorossa 20 km tempo. Kelikin onneksi suosi ja pääsi lyhythihaisissa matkaan. Verraa Herwoodista Kaariina Maununtyttären tielle ja siitä 10 km suuntaansa. Väsyneillä jalolla kovassa tuulessa ihan kohtuullnen suoritus, vaikkei mitään enkkoja kellotettukaan. Paluumatkalla menikin sitten tuubi puhki ja illalla odotti rattoisaa tuubin vaihtoa.


Perjantaina kevyt uinti Vihnuksella. Kolme kierrosta tuli uintua. Toisella kierroksella otin vähän reippaampaa ja kello pysähtyi ajassa 9:50. Tästä pääteltiin Kaapon kanssa, että matka on noin 800 metriä rannasta rantaan.

Lauantaina oli vuorossa Joroisille valmistava setti. Tarkotus oli uida 1500 metriä Vihnuksella, pyörällä Säijän vanhalle kaupalle ja takas noin 38 km ja juosta 10 km päälle. Vauhdit piti pitää  Joroisten vauhtien tuntumassa. Kokonaisuutena treeni onnistui loistavasti. Uinti oli kevyttä ja helppoa. Pyörä liikahti myös mukavasti ja sykkeet pysyivät kurissa. Juoksukin oli helpompaa kuin viikko sitten Vierumäelle eikä mahakaan  kramppaillut yhtään.

Tänään oli vuorossa kevyt pari tuntinen palauttava pyörä helteisessä kelissä. Huomenna olisi tarkoitus mennä 226:n harkkakisaan ja tehdä siitä hyvä kovavauhtinen harjoitus. Sitten alkaakin jo kevennys Joroisille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti