tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kohti Joroisia

Nyt viimeiset kovat treenit tehty ennen Joroisten puolimatkan sm-kisoja. Viime viikon maanantaina osallituin 226:n järjestämään harkkakisaan ekan kerran tänä kesänä. Kisa käyntiin mukavissa olosuhteissa ja väliaikainen reitti Linnavuoressa oli mukava, vaikkei kaikkein nopein. Kulku oli hyvää ja etenkin juoksu oli vuoden parasta.

Tiistai ja keskiviikko kevyitä perustreenejä ja hyvistä keleistä nauttimista. Torstaina oli taas vuorossa kova treeni. 10km tempo ja 20 min kisavauhtinen juoksusetti. Kaksi kevyempää päivää olivat tehneet tehtävänsä ja jalat olivat palautuneet ja meno oli sen mukaista..

Perjantaiaamuna mentiin porukalla Vihnukselle. Itse uin 2x1500. Ekan märkkärillä ja toisen ilman. Eroa näillä kahdella vedolla oli puolentoista minuutin luokkaa. Vesi oli kyllä lämmintä eikä märkkäriä tarvinnut. Toivottavasti sitä ei tarvitse Joroisillakaan. Lauantaina illalla kevyt parin tunnin pyörittely ja sunnuntaina lepopäivä.

                                                                 Vielä pitäisi valita kummilla tossuilla juoksisi.
                                       
Eilen oli viimeinen kovempi rykäisy ennen lauantain koitosta. Otin taas osaa 226:n harkkakisaan. Tarkoitus oli vetää uinti ja pyörä kovaa ja juoksussa sitten vähän säästellä. Uinti kulki hivenen kovempaa kuin viimeksi, samoin pyörä. Juoksu lähti mukavan rennosti liikkeelle eikä tarvinnut puristaa yhtään. Lopussa tosin joku kilpakumppaneista sai kiinni ja lopussa oli havaittavissa pientä vauhdin lisäystä. Toivottavasti ei kostaudu lauantaina.

Loppuviikko meneekin lepäillessä ja tehden muutama avaava lyhyt harjoitus. Lauantaina on sitten yksi kauden pääkisoista ja toivottavasti silloin lähtee. Ainakin edeltävät kisat ja treenit ovat luvanneet hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti