lauantai 13. syyskuuta 2014

Flunssassa


Viime kirjoituksen jälkeen ei voi kyllä treeneillä kehuskella. Kaksi viikkoa sitten sunnuntaina juostiin Pyhäjärvi ympäri. Tämä onkin ainut kunnollinen treeni tähän kahden viikon jaksoon. Viime viikon piti olla kevyt. Treenitunnillisesti siitä sitten tulikin kevyt. Olimme koulusta metsässä melkein koko viikon. Treenattua ei tullut, mutta kaikenlaista muuta puuhastelu kyllä. Lepoa olisi kyllä saanut olla enemmän. Kun metsästä saavuin kotiin, iski flunssa. Sitä oli enteilly koko viikon, ja lopultahan se tuli. Viikonlopun treenit olikin sitten pilalla sen myötä.

Alkuviikko meni vielä huilatessa, mutta sitten tein virheen. Tiistaina luulin olevan jo tarpeeksi terve treenatakseni ja lähdin parin tunnin pyörälenkille. Keskiviikkona tauti palasi ja loppuviikko onkin vierähtänyt kuumeessa.

Pikku hiljaa alkaa ajatukset kääntyä ensi kauteen ja toivo hyvästä kisasta Barcassa unohtuu. Ikinä ei tietentään saa luovuttaa ja toivo elää vielä. Vaikka en huippukuntoon pääsisi, lähden silti kisaan ja tavoittelen maaliinpääsyä. Ensi viikolla toivottavasti saa tehtyä muutaman hyvän treenin ja lauantaina vielä hyvän valmistavan treenin. Ensi kauden suunnitelmissa on pikkuhiljaan mieleen tullut, että josko kilpailisi täydenmatkan SM:ssä Lahdessa. Saisi treenata koko vuoden kisareiteillä ja kausi olisi päätöksessä ennen koulun alkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti